Personvernerklæring og informasjonskapsler

Hvem vi er

Dette er en personvernerklæring om hvordan vi håndterer personopplysninger og informasjonskapsler på vår nettstedsadresse: https://www.arenanorgeas.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, mobiltelefon eller et nettbrett, for analyseformål.

Vi bruker Google Analytics til analyse og lagrer informasjonskapsler til å føre statistikk, trender og brukeraktivitet på nettsiden vår. Informasjonskapsler benyttes for å kunne øke brukeropplevelse og for å optimalisere vårt nettsted til det beste for deg som bruker. Informasjonskapsler blir av oss lagret anonymt og det er ikke mulig å spore det tilbake til deg som enkeltperson.

Alt av data som samles inn lagres på Google Analytics sin server og du kan lese mer om Google Analytics sine retningslinjer og personvernserklæring.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi distribuerer ikke personopplysninger om deg til tredjepart.

Din kontaktinformasjon

Kunderegister

Vi lagrer kontaktinformasjon om deg i vårt kunderegister hvis du tar direkte kontakt med oss på epost. Da vil opplysninger som navn, epost adresse, eventuelt stillingsbeskrivelse og telefonnummer blir lagret i vårt kunderegister. Hensikten med dette er å kunne følge opp ditt kundeforhold hos oss for å yte deg den beste servicen. Ta kontakt på epost hjelp@arenanorgeas.no hvis du ønsker å få slettet personopplysninger du har oppgitt.

Nyhetsbrev

Du lagres i vårt kunderegister ved påmelding av vårt nyhetsbrev. Du vil da motta informasjon som omhandler brukermøter og webinarer, nyheter fra oss, produktnyheter og viktige meldinger om systemet. Hvis du ikke lenger ønsker å motta vårt nyhetsbrev så kan du når som helst melde fra til oss på epost hjelp@arenanorgeas.no slik at vi kan slette deg.

Behandlingsansvarlig og tilknyttede sider

Arena Norge AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles på vårt nettsted www.arenanorgeas.no. Vi kontrollerer kun personvernserklæring for vår hjemmeside, og ber deg sette deg inn i personvernserklæringen til lenkede og eksterne sider.

Kontakt oss ved spørsmål

Du er velkommen til å ta kontakt med hjelp@arenanorgeas.no vedrørende spørsmål om personvernerklæring og informasjonskapsler.

Arena Norge AS, Ringvegen 469, 9017 Tromsø