Ny funksjonalitet i Arena på tampen av året

Vi legger ut ny funksjonalitet i Arena i den siste måneden av året. Her er en kort oversikt over det vi har jobbet med i det siste og som nå vil være tilgjengelig.

  • I konsekvensjustert budsjett kan de som har lagt inn rammer i Arena nå se om det er avvik fra rammen. Beløpet som vises på siden er for den rammen ansvaret ligger under og ett eventuelt avvik vil fortløpende oppdateres etterhvert som man legger inn justeringer. Ta kontakt med brukerstøtte for å få hjelp til å vise rammen.
  • En ny side som gjør det enklere å vedlikeholde artsavhengighet er lagt til for administratorer under systemrutiner. Siden har en oversikt over alle verdiene som er lagt inn sammen med eventuelle unntak i deler av organisasjonen med mulighet til å endre på verdiene. Siden vil også vise om en artsavhengighet er aktiv eller ikke og har mulighet til å aktivere/ deaktivere og slette artsavhengigheten.
  • Lokale rapportmaler er utvidet til å kunne gjøre ett utvalg på andre dimensjoner enn art. Hvis man for eksempel ønsker å lage en rapport som gjøre ett utvalg på funksjoner, ansvar eller prosjekt kan man nå gjøre dette og lagre malen til senere bruk.

I tillegg kommer det noen små forbedringer som kortere responstid ved lagring av konsekvensjusteringer, mulighet til å importere investeringstiltak og støtte for xlsx-filer ved import.

 

Flere innlegg i kategorien Aktuelt